Sportmassage Breda - landingspagina

Sportmassage Breda

Sportmassage Breda is de plaats voor een voordelige en goede sportmassage in Breda.

Wat hierna volgt is een pagina die puur bedoeld is om Sportpark Breda vindbaar te maken.

Klik hier om naar de Home-pagina te gaan.

sportmassage breda

Hans Hermens - Sportmassage Breda

Naast Sportmassages, verzorgt Hans Hermens ook onspanningsmassages en gezichtmassages.

Nogmaals wil ik stellen dat dekomende gedeelte op deze pagina genegeerd dient te worden, tenzij je het interessant vindt hoe een tekst de vindbaarheid in Google, Bing, DuckDuckGo, etc. kan vergroten.

Aangezien je deze pagina hebt gevonden, betekent dat SEO goed haar werk heeft gedaan voor Sportmassage Breda.

Eén van de zaken die nodig is om wat meer bovenaan in Google te komen is dat een pagina minstens 600 woorden bevat.

Daarom hierbij een uiteenzetting van waarom massages goed voor je zijn

1. soepelere spieren

Een massage zorgt ervoor dat spieren worden los gemaakt, het verzacht pijnlijke spieren en helpt de spieren te ontspannen. Na een massage voelt je lichaam letterlijk ‘losser’ en soepeler.

2. verbetert de bloedcirculatie

Een assage activeert de bloedsomloop. Een massage zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden, waardoor er meer bloed gaat stromen. Zo kom je na een massage (en na een sportsessie) aan dat gezonde kleurtje.

3. verwijdert afvalstoffen

Tijdens een massage wordt niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Een bindweefselmassage is hier zelfs specifiek op gericht.

4. je slaapt beter

Na een massage zul je sneller in slaap vallen en dieper slapen. Tijdens massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt. Dit herken je vast wel aan dat je na een massage altijd lekker duf en slaperig bent.

5. verbetert je concentratie

Een massage zorgt ervoor dat je (en je gedachten) mentaal tot rust komt. Hierdoor word je concentratie na een massage beter. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukke, chaotische tijden.

6. een massage maakt je gelukkiger!

Oke, dit is nogal een uitspraak, maar een massage zorgt voor een geluksgevoel. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos gevoel. Niet alleen van binnen, maar dit straal je ook van buitenaf uit.

Massage Breda Sportpark
1. Massage werkt ontspannend en verbetert je slaap

Massage heeft een ontspannende werking; het heeft een invloed op de aanjager van je centrale zenuwstelsel en vertraagt je hartslag en ademhaling. Massage zorgt ervoor dat er vele hormonen en neurotransmitters vrijkomen. Neurotransmitter Serotonine reguleert je stemming, eetlust, slaap en seksuele activiteit en verbetert het welbevinden, ontspanning en tevredenheid. Ook Oxytocine, betrokken bij hechting aan mensen, en het dopamineniveau stijgen door massage. Dopamine heeft invloed op beloning, inspiratie en plezier en kan voor een betere focus zorgen. De Adrenaline-, Noradrenaline en cortisolniveaus dalen; Cortisol wordt ook wel gezien als het stresshormoon. Doordat massage een ontspannend effect heeft wordt je slaappatroon verbeterd.

2 Massage verbetert je lichaamsbewustwording

Massage verbetert op verschillende manieren je lichaamsbewustwording. Aan de ene kant zorgt aanraking tijdens massage ervoor dat je je lichaam ‘voelt’ en merkt waar en of je lichaam ontspannen of gespannen is. Dit kun je gebruiken tijdens je trainingen en bewustwording van herstel en de invloed van trainingen op je lichaam. Daarnaast wordt ook je propriocepsis verbeterd; propriocepsis is het gevoel voor lichaamspositie en -beweging. Als je je ogen sluit dan weet je toch precies waar alle lichaamsdelen zitten en kun je je linkerhand bijvoorbeeld in exact dezelfde positie zetten als de rechter. Dit lichaamsgevoel wordt geregeld door zenuwen in bindweefsel zoals spieren, pezen, gewrichtsbanden en botten. Door massage worden de zenuwvezels geprikkeld en krijgen je hersenen dit signaal door.

3 Massage verbetert je welbevinden – humeurige hormonen ontmoeten massage

Massage zorgt ervoor dat je je prettiger voelt. Dit wordt veroorzaakt doordat massage je ‘arousal’ verlaagt. Arousal kun je het beste omschrijven als je activatietoestand of je alertheid. Daarnaast heeft massage een positief effect op je humeur, somberheid en spanning-/angstscore nemen significant af. Deze effecten houden langer aan dan de fysiologische effecten die massage heeft en die al na een half uur verdwijnen.

4 Massage is goed voor je weefselherstel en immuunsysteem

Massage kan de hoeveelheid groeihormoon verhogen, die is betrokken bij weefselherstel en weefselvernieuwing. De eerder genoemde Serotonine heeft naast een positieve invloed op ontspanning en humeur nog een belangrijke functie. Bloedplaatjes bevatten hoge concentraties serotonine. Na het sporten is spierweefsel beschadigd, bloedplaatjes stapelen zich op rond deze beschadigde cellen en geven serotonine af. Hierdoor trekken kleine bloedvaatjes rond het beschadigde gebied samen en versnelt het weefselherstel.

5 Na massage voel je je beter en soepeler

Massage zorgt ervoor dat je meer vertrouwen krijgt in het herstel van je lichaam. Uit onderzoek blijkt dat 75-80% van de atleten die na training wordt gemasseerd het gevoel heeft minder vermoeide of pijnlijke spieren te hebben als voor de massage. Ondanks dat er fysiologisch geen verklaring is voor toegenomen flexibiliteit ervaren atleten na massage toch een toename van de flexibiliteit in spieren ten opzichte van de zijde die niet is gemasseerd. Massage kan bijvoorbeeld tijdens een evenement met meerdere races een positief gevoel geven.

Conclusie

Ondanks dat massage geen aangetoond effect heeft op fysiologische parameters zoals doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen of prestatieverbetering, zijn er voldoende positieve effecten op andere vlakken. Naast voldoende slaap, een gevarieerd drink- en eetpatroon en een goede actieve cooling-down is het een aangename toevoeging voor sporters waarbij aandacht voor een positief gevoel en ontspanning belangrijk is.

Hierbij een voorbeeld van hoe transition words, Breda Sportpark vindbaar moeten maken

Als je op zoek bent naar de beste sportmassage in (de buurt van) Breda, dan kunt je stoppen met zoeken.

Allereerst Wil Sportmassage Breda je uitnodigen om te letten op de vetgedrukte woorden in deze tekst. Dat zijn Nederlandse transition words waarmee de vindbaarheid van Sportmassage Breda wordt vergroot.

Aan de ene kant is het goed voor Sportmassage Breda om zoveel mogelijk zogenaamde ‘transition words’ oftewel transitiewoorden te gebruiken. Aan de andere kant moet Sportmassage Breda ervoor waken dat de tekst daarmee onleesbaar wordt.

Anders gezegd is het zo dat Sportmassage Breda met behulp van transition words de boodschap brengt, met de bedoeling om in de eerste plaats de vindbaarheid van Sportmassage Breda te vergroten. In de tweede plaats kan daarmee eveneens een prettig leesbare boodschap worden overgebracht. Tenzij er teveel van worden gebruikt, zoals in deze tekst 😊.

Ter verduidelijking

Ter verduidelijking kan worden gesteld dat een goede kwaliteit web pagina evenzeer te danken aan bijvoorbeeld woorden als dadelijkdesondanksechterimmersmits en ondertussenevenals aan goedlopende zinnen.

Voor het geval dat je gaat denken dat het alles is te danken aan transition words, integendeelUiteindelijk is een waardevolle content het allerbelangrijkte. Succesvolle websites krijgen ‘hits’ als gevolg van betekenisvolle inhoud. Wanneer u unieke informatie deelt, neem nou deze tekst voor Sportmassage Breda, zal het daardoor toch zo zij dat succes daaruit volgt.

Massage Breda Sportpark

Vroeger was het makkelijker om bovenaan de vindpagina te komen. Tot nog toe is dat alles bij elkaar nog steeds mogelijk, door middel van het voldoen aan SEO-richtlijnen.

Hoe het ook zijin tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van ouderwetse woorden zoals daartoedadelijkdientevolgedochopdat en ofschoon, is er prima een leesbare tekst samen te stellen.

Concluderend

Concluderend hoopt Sportmassage Breda je met deze tekst op weg te helpen voor uw eigen website. In één woord: succes!

Bron: Website Holland, blog ‘Nederlandse Transition Words

Inhoudsopgave