MASSAGE SPORTPARK BREDA

Tijd nemen voor jezelf is een keuze

Als je een moment van ontspanning zoekt, dan ben je bij Massage Sportpark Breda aan het goede adres.
Uiteraard staat de massage centraal, maar er is (desgewenst) ook tijd om van tevoren al even om te schakelen na je drukke dag, met een kop koffie of zo.

Massage Sportpark Breda is dichtbij.

De wijk Sportpark ligt tegen het centrum van Breda en is ook makkelijk bereikbaar Teteringen, Dorst, Bavel en Ulvenhout. 

Woon je in Breda en stel je prijs op een massage aan huis? Voor €10,= extra kan dat ook!
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Massage Sportpark Breda is voordelig.

Voor €30,= krijg je een ontspannings- of sportmassage van een half uur. €40,= voor 3 kwartier, etc. Zie tab Welke massages.
Het kennismaken en invullen van het aanmeldformulier gaat uiteraard niet van je massagetijd af.

Ervaren masseur.

sportmassage breda
Hans Hermens woont in Breda. Als gediplomeerd massagetherapeut focust hij zich op ontspanningsmassage en sportmassage. Daarnaast is Hans bewegings-agoog waarbij hij ook gebruik maakt van psychofysieke oefeningen.
Verder is Hans ook nog revalidatiecoach in het Albert Schweizer Ziekenhuis, in Dordrecht.

Soorten massages.

Ontspanningsmassage

Deze massage werkt op de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen lager dan van een klassieke massage.

Sportmassage

Bij deze massage maakt Hans gebruik van dezelfde technieken als bij de ontspanningsmassage. Echter deze massage is steviger.

Stoelmassage

Ontspannende rug en schoudermassage.

Reviews Massage Sportpark Breda.

4.4
Rated 4.4 out of 5
4.4 van de 5 sterren (gebaseerd op 11 reviews)
Uitstekend36%
Zeer goed64%
Gemiddeld0%
Matig0%
Slecht0%
massage sportpark breda

Deze website is nog maar net in de lucht (De website vervangt massagesportpark.nl). Je zou Hans een plezier doen als je (opnieuw) je review indient.

10 redenen waarom een massage goed voor je is

Mensen denken dat een massage alleen een luxeproduct is. Even een heerlijke verwennerij voor jezelf waar je tijd en geld voor over moet hebben. Massage is echter veel meer dan alleen maar een fijne en ontspannen ervaring. Hier zijn tien goede redenen om je te laten masseren.
  1. Massage is gezond Je spieren, de huid, je bloedsomloop, je lymfestelsel en zelfs je hormoonhuishouding worden op een positieve manier beïnvloed door een massage. Dat gaat dus verder dan alleen het afvoeren van afvalstoffen. Het helpt het lichaam in balans te blijven en het ondersteunt en versterkt het zelfgenezend vermogen. Steeds meer wetenschappelijke onderzoeken worden gepubliceerd die de heilzame werking van massage onderbouwen.
  2. Massage geeft ontspanning Een goed uitgevoerde ontspanningsmassage geeft een diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest. Vrijwel iedereen heeft het druk en ervaart regelmatig stress. In feite is elke vorm van spanning stress, dus ga maar na hoe vaak dit bij jou voorkomt. Massage is hier een goede tegenhanger voor.
  3. Massage is tijd voor jezelf Zoals ook al in het vorige punt benoemd: we hebben het allemaal erg druk met van alles en iedereen. Als je daar zo in op gaat, kun je jezelf daar ook in verliezen. Een massage voor jou is dus: “nu even ik!” Niet bezig zijn met je dagelijkse bezigheden, maar je even laten verwennen door warm en aandachtvol contact met alle aandacht voor jou en je lijf.
  4. Massage is écht contact Aangeraakt worden is een basisbehoefte van elk mens en is net zo nodig als bijvoorbeeld eten, drinken en een dak boven je hoofd. Zeker in de westerse cultuur kunnen mensen erg terughoudend zijn met fysiek contact en soms lijkt er zelfs een taboe op te rusten. In een massage word je warm, veilig en respectvol aangeraakt en dat geeft veel voldoening van de behoefte die elk mens heeft: raak me aan.
  5. Massage beïnvloed je gevoel Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit: je voelt je wellicht wat neerslachtig, onrustig of hebt een ander onbestemd gevoel. De aandacht die je krijgt door een massage kan je weer opvrolijken. Dat komt onder meer doordat bij prettig fysiek contact “gelukshormonen” worden aangemaakt. Vooral oxytocine en serotonine spelen hierbij een grote rol. Er wordt steeds meer bekend over de werking van deze stofjes.
  6. Massage geeft verlichting van klachten Een veel gehoorde klacht in mijn praktijk is pijn in de schouders, meestal veroorzaakt door stress en een verkeerde werkhouding. De aandacht, de ontspanning en de feitelijk fysieke uitwerking op het lijf door massage geeft vermindering van (pijn)klachten. Ook heb ik gehoord van klanten dat ze hun chronische pijn beter kunnen hanteren, door wat ze geleerd en ervaren hebben door zich regelmatig te laten masseren.
  7. Massage verhoogd je bewustzijn Door massage word je je meer bewust van je lijf en je gevoelens. Emotionele blokkades die zich vastgezet hebben in je lijf kunnen zachter worden en hierdoor kom je weer meer in contact met je oorspronkelijke levensenergie. Massage kun je dus beschouwen als een zachte vorm van lichaamsgerichte therapie. Het helpt je ook om minder “in je hoofd te zitten” en meer in je lijf. Je wordt je meer bewust van je lichaamssensaties en bent beter in het hier-en-nu. Je zou kunnen zeggen dat massage als mindfulness is.
  8. Massage werkt helend Het kan zijn dat je in je verleden onvoldoende of met te weinig respect aangeraakt bent. Of je bent erg onzeker geworden, doordat je bijvoorbeeld gepest werd. Massage geeft je de mogelijkheid om je zelfvertrouwen weer sterker te maken en een tekort aan prettig en respectvol contact weer in te halen. Massage kan je ook ondersteuning bieden als je in een therapeutisch proces zit.
  9. Massage helpt bij psychosomatische klachten Als je last hebt van fysieke klachten die voortkomen uit de psyche, spreekt men van psychosomatische of psychofysiologische aandoeningen. Als je het vermoeden hebt dat lichamelijke klachten een emotionele of psychische oorzaak hebben, kan een ontspannende massage je hierbij ondersteunen en inzicht geven.
  10. Of… Gewoon omdat het lekker is! Massage = genieten!
Bron: © Robin van Wees www.integratieve-massage.nl juni 2014

Tot ziens bij Massage Sportpark Breda.