Wat biedt Massage Breda Centrum

Woont u in de omgeving van Breda en zoekt u een moment van ontspanning in de vorm van massage, dan bent u bij Massage Breda Centrum (Sportpark) aan het juiste adres.

Misschien valt het u op dat ‘Massage Breda Centrum’ vaak wordt herhaald (excuses daarvoor) maar de praktijk is recent geopend en deze herhaling is nodig voor de vindbaarheid (Google) van deze site.

Omdat Massage Breda Centrum recent is gestart, bieden wij voordelige tarieven en zitten wij – in tegenstelling tot andere goede salons in Breda – niet vol.

Massage Breda Centrum streeft ernaar om laagdrempelig te zijn, dus al u vragen heeft neem dan gerust vrijblijvend contact op:

IK WIL GRAAG VRIJBLIJVEND CONTACT

Voor meer informatie of gratis tips

Meer informatie over Massage Breda Centrum

Hans Hermens woont in Breda en isgediplomeerd massagetherapeut. Zijn focus ligt op ontspanningsmassage en sportmassage.
Verder is Hans bewegingsagoog, waarbij hij het gedrag van mensen kan beïnvloeden door het inzetten van sport & spel. Hierbij maakt hij tevens gebruik van psychofysieke oefeningen.
Hans is ook nog werkzaam als revalidatiecoach op de afdeling revalidatie in het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht.

Overige werkzaamheden zijn:
Beweeglessen voor:

  • Senioren.
  • Mensen met dementie.
  • Mensen met een geestelijk en lichamelijke beperking.
  • Voetbaltrainingen aan kinderen van 13 t/m 15.
  • Rots & Watertrainingen.

Zelf is Hans ook erg actief met hardlopen, voetbal 45+, wierennen en mtb’en en yoga.

Omdat hij zichzelf al jaren laat masseren weet hij als geen ander hoe dit voelt en hij ervaart ook voordelen ervan.
Als massagetherapeut wil Hans je graag dit heerlijke ontspannen gevoel laten ervaren door met kennis, passie en gevoel jou te masseren en te luisteren wat je nodig hebt.
Uit ervaring weet hij dat ieder zijn eigen redenen heeft om zich te laten masseren.
Daar zal ook uitgebreid op in worden gegaan bij een inleidend gesprekje. Bij dat inleidend gesprek zal tevens een vragenlijst worden voorgelegd, om een beeld te krijgen vanje gezondheidstoestand (niet verplicht). Massage mag namenlijk niet onder alle omstandigheden.

MASSAGE BREDA | ULVENHOUT | BAVEL | OOSTERHOUT | TETERINGEN

Massage Breda is u graag van dienst. Als u woont in Breda of in de omgeving van Breda, dan is Breda Sportpark dichtbij voor een (bijvoorbeeld) wekelijks moment van ontspanning.

VOORDELIG

Omdat Hans in de opstartfase zit m.b.t. Massage Breda, rekent hij lage kosten. Qua kwaliteit biedt hij 100% professionaliteit.

TOT SLOT

Massage Breda Centrum heet je graag welkom in Breda Sportpark.

Aan deze website wordt nog gewerkt door Website Holland en Third Piglet.

Massage Breda Centrum