sportmassage bredaHans Hermens

Ik werk als revalidatiecoach in het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht en ik geef beweeglessen aan senioren, mensen met een geestelijk en/of lichamelijke beperking. Ik ben ook bewegingsagoog waarbij ik het gedrag van mensen positief beïnvloed door beweging en sport en spel aan te bieden. Daarbij maak ik gebruik van psycho-fysieke oefeningen. Verder geef ik voetbaltrainingen en Rots & Water trainingen aan kinderen van 11 t/m 15 jaar. Als gediplomeerd massagetherapeut focus ik mij op ontspannings- en sportmassage. Als massagetherapeut luister ik naar wat jij nodig hebt! Al jaren laat ik mezelf masseren, dus als geen ander weet ik hoe dit voelt, en hoe veel goed massage doet! Ik loop vaak hard, speel regelmatig met leeftijdgenoten een potje voetbal, verder mountainbike ik graag en doe ik aan wielrennen. Elke ochtend start ik op met een combinatie van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen. Vervolgens neem ik een koude douche van 2 minuten om mijn immuunsysteem te versterken

Afspraak maken

Zet een berichtje in het formulier.
Dan neem ik contact met je op.

Tijden
Maandag 18:30 – 20:45
Dinsdag 18:30 – 21:30
Woensdag 14:30 – 21.30
Donderdag 18:30 – 21:30
Vrijdag 9:00 – 18.00
Zaterdag 9:00 – 13.00

  Op deze plek in Breda kun je ons vinden:

  Tot ziens in Breda

  Massage Breda heet je welkom.

  Aangezien je de pagina van Massage Breda hebt gevonden, betekent dat SEO goed haar werk heeft gedaan.

  Als je interesse hebt om ook de vindbaarheid van jouw website in Breda te vergroten, dan kun je contact opnemen met Website Holland.

  Allereerst Wil Massage Breda je uitnodigen om te letten op de vetgedrukte woorden in deze tekst.

  Dat zijn Bredase transition words waarmee de vindbaarheid wordt vergroot.

  Aan de ene kant is het goed om zoveel mogelijk zogenaamde ‘transition words’ oftewel transitiewoorden te gebruiken. 

  Aan de andere kant moet je  van Breda ervoor waken dat de tekst daarmee onleesbaar wordt.

  Anders gezegd is het zo dat je met behulp van transition words jouw boodschap zou moeten brengen, met de bedoeling om in de eerste plaats de vindbaarheid te Breda te vergroten.

  In de tweede plaats kan daarmee eveneens een prettig leesbare boodschap worden overgebracht. Tenzij er teveel van worden gebruikt, zoals Breda in deze tekst.

  Ter verduidelijking kan worden gesteld dat een goede Bredase kwaliteit web pagina evenzeer te danken aan bijvoorbeeld woorden als dadelijkdesondanksechterimmersmits en ondertussenevenals aan goedlopende zinnen.

  Voor het geval dat je gaat denken dat het alles is te danken aan transition words, integendeelUiteindelijk is een waardevolle content in Breda het allerbelangrijkte. Succesvolle websites krijgen ‘hits’ als gevolg van betekenisvolle inhoud. 

  Wanneer u unieke informatie deelt, neem nou deze blog te Breda, zal het daardoor toch zo zij dat succes daaruit volgt.

  Vroeger was het makkelijker om bovenaan de vindpagina te komen met Breda. Tot nog toe is dat alles bij elkaar nog steeds mogelijk, door middel van het voldoen aan SEO-richtlijnen.

  Hoe het ook zijin tegenstelling tot bijvoorbeeld het gebruik van ouderwetse Bredase woorden zoals daartoedadelijkdientevolgedochopdat en ofschoon, is er prima een leesbare tekst samen te stellen.

  Concluderend hoopt Massage Breda jou met deze tekst op weg te helpen voor uw eigen website. In één woord: succes!